CSAPDAHÁZ/ FŐBÍRÓHÁZ

A köztudatban Csapdaházként ismert épület az 1780-as években épült. Egy 1787-es összeírásból úgy tudjuk, az urasági kert kerítésén kívül állt egy ház, 2 szoba-konyha-kamrás lakással, udvarral és kúttal. Feltehetően ennek átépített változata a mai emeletes, több helyiséges épület, amelyik 1950-ig helyet adott a járási főbíró (korábban: főszolgabíró) hivatalának és lakásának. Innen maradt ránk a Főbíróház elnevezés.

Később egyik részében a Zöldkeresztként emlegetett egészségházat helyezték el, többi részét pedig tanácsi bérlakásokká alakították. Az épületben egy ideig a híres író, fogatókönyv író, Hernádi Gyula is lakott.

A máig patináns épület napjainkban rendezvénytérként is működik: 2019-ben az épület teljes rekonstrukciót követően nyitotta meg kapuit a látogatók előtt.

Több szobában, több pályán is logikai, csapatépítő játékok kerültek kialakításra, mely nem csupán a fiatal korosztálynak, de az idősebbeknek, a cégeknek, és baráti társaságoknak is kiváló szellemi kikapcsolódást és tartalmas időtöltést nyújt.

Programlehetőségekről, a játék-szobákról, itt talál bővebb információt.