Lilu Vendégház

Cím: 9090 Pannonhalma, Bajcsy – Zsilinszky u. 33/a.
Telefon: +36 20 473-0422
E-mail: vendeghazlilu@gmail.com
Facebook: ITT 

 

Pannonhalma nemcsak a világörökség részét képező Apátság miatt kedvelt turisztikai célpont, de a város folyamatos fejlődésének köszönhetően számos kulturális, szabadidős programot is kínál az ide érkező vendégeknek.
Az egyszerre modern és rusztikus hangulatú LiLu Vendégház, mely 2022. nyarán készült el, Pannonhalma szívében várja szállóvendégeit. Városközponti elhelyezkedése miatt ideális mind a rendezvényekre érkezők, mind a helyben és a környéken kirándulók részére.
A kétszintes vendégház földszinti részén a zuhanyzó WC-vel, a nappali és egy jól felszerelt konyha-étkezővel kapott helyet. A konyhában elektromos főzőlap, hűtőszekrény, kenyérpirító, vízforraló, valamint főzőedények és konyhai eszközök segítik az itt megszállók önellátását. Aki nem szeretne az ittléte alatt főzéssel bajlódni, több vendéglő közül választhat a településen, akár ételkiszállítással is.
A falépcsőn megközelíthető, különálló hálószobák a beépített tetőtérben találhatóak. Az apartman hűtéséről-fűtéséről minden helyiségben külön klímaberendezés gondoskodik.
Vendégeink számára az egész házban ingyenes WIFI áll rendelkezésre.
Vendégházunkat azoknak ajánljuk, akik tiszta, igényes, komfortos lakásban szeretnék a napi kirándulás, szórakozás fáradalmait kipihenni.

Szeretettel várunk minden kedves Vendéget!