Pannonkamra Piac

Első kézből tőlünk – neked …

Pannonhalma Város Önkormányzata 2020. júniusában indította útjára a Pannonkamra piacot és termelői vásárt, ahol sajtok, lekvárok, mézek, savanyúságok, füstölt áru és más finomságok mellett a helyi és környékbeli kézművesek kínálják portékáikat.

Az idei évben a következő Pannonkamra az ART Piknik – egyedülálló művészi gasztroshow –  keretein belül kerül megrendezésre, ÚJ HELYSZÍNEN!

Az idei évben az Art Piknik ideje alatt a NÉMETH BORHÁZ udvara is megnyitja kapuit az érdeklődők felé és helyszínt ad a Pannonkamra Piacnak, ahol termelők és kézművesek várják majd az érdeklődőket.

A Németh Borház udvarán ( 9090 Pannonhalma Mátyás király utca 19.) június 8-án és 9-én is kommentált borkostoló ( mindkét nap 14:00; 16:00 és 17:00 órás kezdéssel) valamint szombaton zenés program is várja az oda érkező vendégeket.

 

Kézművesek és termelők jelentkezését az alábbi űrlap kitöltésével és elküldésével várjuk:

!! Kéjük, hogy a vásári tájékoztatóban foglaltakat olvassák el figyelmesen a jelentkezés elküldése előtt, itt érnek el részletes információkat a rendezvényről és a helypénz összegéről !!

 

  • Számlázási cím

  • A jelentkezés elküldésével kijelentem, hogy a Pannonkamra Piac vásári tájékoztatójában foglaltakat megismertem, az ott leírt feltételeket elfogadom és magamra nézve kötelezőnek ismerem el.