Látogasson el Pannonhalmára és kezdje városunk és a környék felfedezését a Pannonhalma Portán!

A város központjában egy régi épület felújításával, és egy új épületszárny létrehozásával jött létre városunk új látogatóközpontja, a Pannonhalma PORTA.

A megújult épületben egy minden igényt kiszolgáló étterem is helyet kapott. Az aktív kikapcsolódást kedvelők figyelmébe ajánljuk a kerékpár szervizt és kölcsönzőt, a nehezebb terepviszonyok legyőzéséhez és a környék határtalan felfedezéséhez E-bike-ok (elektromos rásegítésű kerékpárok) is kölcsönözhetők. Szolgáltatásaink nem csupán az ide érkező látogatóknak szólnak, a PORTA városunk lakosságának is tartalmas kikapcsolódást kínál.

A PORTA épületében a Tourinform iroda és helyi termékbolt megújult környezetben és kínálattal várja vendégeit. Az épületegyüttes belső terében autó és busz parkolók kerültek kialakításra.

A Látogatóközpont fő attrakciója egy országosan is egyedülálló, a török kori végvári harcokat bemutató interaktív kiállítótér.

Ennél az épületnél ér véget – vagy éppen indul a hiánypótló turisztikai fejlesztés, a Győrt és Pannonhalmát összekötő kerékpárút.

 

Elérhetőség:

Pannonhalma Porta látogatóközpont

9090 Pannonhalma, Mátyás király utca 3.

+36 96 960 072

pannonhalma@tourinform.hu