Pannonhalma Város Önkormányzata 2014 szeptemberében indította útjára városkártyáját.
A kártya segítségével a kártyatulajdonosok különböző kedvezményekre jogosultak városunkban, ezáltal pedig a helyi vállalkozókat támogatják.

 

Tudnivalók a kártyabirtokosoknak:

A kártyatulajdonosoknak nincs más dolguk, mint az elfogadóhelyen felmutatni saját kártyájukat, és máris élvezheti az előnyöket.

Az eligazodás megkönnyítése érdekében a programban részt vevő vállalkozás üzletének bejáratán egy matricával jelöljük, hogy az üzlet a Pannonhalma Városkártya Program tagja.

Az adott kedvezményekről mindig az elfogadóhelyek nyújtanak bővebb tájékoztatást.

Az önkormányzat minden családhoz egy kártyát juttat el a családfő nevére szólóan, melyet természetesen a vele egy háztartásban (azonos lakcímen) élők is használhatnak. Azok a családtagok, akik szeretnének rendelkezni saját kártyával (18. életévet betöltött), ingyenesen igényelhetik azt a Tourinform irodában.

A csatlakozott vállalkozók listáját honlapunkon mindig frissítve megtalálják.

Tudnivalók a vállalkozóknak:

A Városkártya programhoz való csatlakozási szándékát bármikor megteheti a Tourinform irodában. A csatlakozás díjtalan. Minimális kedvezmény adás: 5%.

A kártyához csatlakozott elfogadóhelyeket egy matricával jelöljük és természetesen a honlapunkon és a város egyéb információs csatornáin is folyamatosan feltüntetjük.

Az önkormányzat a programban részt vevő vállalkozás számára 10% kedvezményes hirdetési, megjelenési lehetőséget biztosít a Pannonhalmi Hirek, valamint a Pannonhalma Városkörkép kiadványokban.

A kártyával kapcsolatos kérdéseivel fordulhat a Tourinform irodához:

Cím: 9090 Pannonhalma, Váralja u. 3.,
Tel.: 96/960 072
E-mail: tourinform@pannonhalma.hu

© 2018 Pannonhalma • Minden jog fenntartva!